Vier het einde van de zomer op Breepark

Foto: Breepark

Het Breeparkfestival vindt eind deze week plaats op 7, 8 en 9 september en is drie dagen lang de plek waar je met vrienden en familie de nazomer kan vieren. Met foodtrucks, een zweefmolen en een divers kinder- en muziekprogramma is er voor iedereen wat te doen.

Het parkeren en de toegang tot het Breeparkfestival is gratis.

Voor ieder wat wils

Het festival wordt vrijdag geopend door Geraldo met ‘Herinnert u zich deze nog?’. Daarna draait dj Dazzle zijn techhouse en trance beats. De Tante Joke Karaoke Band brengt vrijdagavond hun live-karaoke spektakel naar het festival. Vraag een nummer aan en zing mee! Zaterdagmiddag draait DJ T24 80’s hits waarna de dj’s van 90’s NOW de bekendste meezingers uit de jaren 90 ten gehore brengen. De Bredase coverband PinBall Rock zorgt voor een mooie afsluiting met o.a. funk, soul en popmuziek.

Zondag staat o.a. Jessy Jane met Ibiza lounge en funky house op het programma. De dj’s van Zer00’s Heroes nemen je daarna mee naar het jaar nul, waarbij alle muziekstijlen voorbij komen!
Bredase dj Mark Green sluit het festival af. Aan de allerjongste festivalbezoekers is ook gedacht: op het festival staan een pannakooi van NAC, een hockeyveldje van Decathlon Breda waar hockeyclinics worden gegeven en een mobiele bowlingbaan. In de kids area staan springkussens, XXL spellen en zijn er gedurende het festival workshops te volgen zoals graffiti spuiten, cupcakes versieren en slijm maken.

Meer informatie

  • Tijden: Vrij 7 september 15.00 uur tot 23.00 uur.
  • Za 8 en zo 9 september 13.00 uur tot 23.00 uur.
  • Meer informatie en de actievoorwaarden via www.breepark.nl/breeparkfestival

Reacties

Cookieinstellingen