Geslaagde Disney PinTrading Avond in Prinsenbeek

Foto: Disney PinTrading Avond

Zaterdagavond stromen er ongeveer 200 Disney-liefhebbers de Drie Linden te Prinsenbeek binnen. Hier werd namelijk de 9e editie van de grootste Grootste Disney Pin ruilbeurs gehouden.

De PinTraders komen deze editie niet alleen vanuit Nederland, maar ook vanuit België, Duitsland en Frankrijk. Sommigen waren zelfs nog eerst naar Parijs gegaan en net op tijd terug voor dit evenement! De collecties, van deze meestal limited edities speldjes, werden uitgestald op de vele tafels. Maar ook allerlei andere Disney artikelen zijn er te vinden. Op de achtergrond hoor je allerlei Disneymuziek voorbij komen. Disney Pins worden door de wereldwijde Disneyparken in gelimiteerde aantallen uitgebracht. De meeste verzamelaars sparen de pins van een of paar Disneyfiguren. De prijzen die hierin omgaan variëren van een paar euro tot honderden euro’s per pin. Deze worden wereldwijd geruild en door Facebook en Instagram ook tussen alle landen veelvuldig geruild.

Een speciale hoek van de zaal werd gevuld met Disney Beelden van Jim Shore. Is de organisatie ooit in Breda begonnen met een paar standhouders, groeit het nu ieder editie groter en groter. Er hangt een super gezellige sfeer en er worden tijdens de avond ook allerlei activiteiten voor jong en oud georganiseerd. Van een Mystery pin trading spel, Loterij, tot speciale kinderbingo en Disney speurtocht door het gebouw, voor ieder wat wils! Ook de Disney karakters mochten niet ontbreken. Zo liepen Spiderman, Alice (in Wonderland) en Cinderella rond en was er de mogelijkheid om hiermee op de foto te gaan.

Zaterdag 9 maart 2019 zal er een extra feestelijke 10e editie in de Drie Linden in Prinsenbeek georganiseerd worden. Deze belooft nog magischer te worden!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden