Fantastic Beasts Marathon met The Crimes of Grindelwald

Foto: Kinepolis

Alle dreuzels opgelet: in november organiseert Kinepolis de Fantastic Beasts Marathon! Je eerste kans is op 13 november, inclusief middernachtelijke voorpremière van het gloednieuwe deel Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald. Liever overdag kijken? Kies dan voor de marathon op zaterdag 17 november.

Het verhaal gaat verder…

Goed nieuws voor iedereen die sinds het megasucces van ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’ in 2016 reikhalzend uitkijkt naar de volgende film: het is bijna zover! In november komt ‘Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald’ uit en weten we eindelijk hoe het verhaal van Newt Scamander (Eddie Redmayne) verder gaat.

Om dit te vieren organiseert Kinepolis de ultieme Fantastic Beasts-filmbeleving: een marathon in spectaculair 3D! De ultieme kans om (nog eens) op groot scherm betoverd te worden door de eerste Fantastic Beasts-film en aansluitend te genieten van de gloednieuwe tweede film.

Accio popcorn

Om alle fans tegemoet te komen, organiseert Kinepolis twee edities van de marathon. Wil je Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald dolgraag als allereerste zien? Ga dan op dinsdag 13 november. Hier kijk je om 21.30 uur eerst ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’ en vervolgens om 0.01 uur de nachtelijke voorpremière van de nieuwe film. Geen nachtbraker maar kijk je wel uit naar de marathon? Pak dan je kans op zaterdag 17 november, waar de eerste film om 16.00 uur start. Koop nu je tickets, ‘accio popcorn’ en geniet van de magische wereld van Fantastic Beasts!

Praktische info

Fantastic Beasts Marathon 3D op dinsdag 13 november

  • 21.30 uur: start Fantastic Beasts and Where to Find Them (133 minuten)
  • 0.01 uur: start Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (lengte n.n.b.)
  • Tickets: 14 euro
  • Te zien bij o.a. Kinepolis Breda

Fantastic Beasts Marathon 3D op zaterdag 17 november

  • 16.00 uur: start Fantastic Beasts and Where to Find Them (133 minuten)
  • 18.45/19.00 uur: start Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (lengte n.n.b.)
  • Tickets: 14 euro
  • Te zien bij o.a. Kinepolis Breda

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden