Laat je opsluiten in de Koepel!

Foto: Prison Escape Breda

Op 26 oktober aanstaande is het zover. Prison Escape start met een nieuw seizoen. Voor de eerste 3 speelweekenden zijn er nog maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar, maar voor zowel december en op 18 en 19 januari zijn nog voldoende kaarten online te verkrijgen!

Teamleden van BredaNieuws lieten zich al eerder opsluiten in de gevangenis, en zonder iets te verklappen: het is gaaf en de moeite waard. Verwacht geen escaperoom zoals je die misschien gewend bent, maar denk aan een levend theater.

Tickets nu online

Tickets voor de nieuwe edities zijn nu online beschikbaar! Voor een volledig overzicht van de speeldata kun je terecht op de website. Staat jouw datum er niet bij? Via onze sociale kanalen deelt Prison Escape altijd het laatste nieuws. Of abonneer je op de nieuwsbrief.Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Heb je vragen over de productie van Prison Escape, neem dan gerust contact met ons op!

Cadeautip nodig?

Je kunt een Prison Escape beleving cadeau geven of krijgen! De giftcard is verkrijgbaar in de webshop en geldig voor alle edities!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden