Sieraden maken in Het Gele Huis

Foto: Het Gele Huis

In het Gele Huis aan de Haagsemarkt 35 in Breda-Princenhage zijn al geruime tijd sieraden van murano glaskralen te koop. Nu wordt er een workshop georganiseerd waarin je zelf kan leren hoe je met deze handgemaakte glaskralen een sieraad kan maken.

De kralen van Muranoglas worden vervaardigd door jonge Tibetaanse kunstenaars. Zij werken op het glasatelier Exile Creations, in het Tibetaans vluchtelingenkamp Dehradun in Noord-India.

Knutselen voor goede doel

Tijdens deze workshop kies je zelf kralen uit, waarmee je een uniek sieraad (ketting, armband, oorbellen) gaat maken onder begeleiding van Marina en Mieke Muskens, Zij zijn beiden zeer betrokken bij het project in India. De opbrengst van de workshop komt ten goede aan de Tibetaanse vluchtelingen.

De workshop is op vrijdag 19 oktober van 13.30 – 16.00 uur. Je betaalt €27,50, inclusief 3 glaskralen, extra benodigd materiaal, gebruik van gereedschap en koffie en/of thee. Je kunt ook een sieraad maken met meer dan 3 kralen. Je betaalt dan €4,50 per kraal extra.

Aanmelden voor de workshop

Aanmelden voor de workshop kan in Het Gele Huis of door een mail te sturen naar [email protected] onder vermelding van de naam en de datum van de workshop.Vergeet niet te vermelden of u voorafgaand aan de workshop gebruik wilt maken van de lunch in het Roode Hert à €10,00 (excl. drank).

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden