BredaPhoto Festival gaat laatste weekend in

Foto: BredaPhoto

BredaPhoto Festival gaat zijn laatste weekend in. Nog tot en met 21 oktober kan het grootste fotofestival van Nederland bezocht worden. Een laatste kans om het werk van 58 (inter)nationale fotografen te bekijken. Dit jaar in 15 verschillende binnen- en buitenlocaties in het historische stadscentrum én het hippe Belcrum gebied van Breda.

BredaPhoto Festival behoort tot de top van fotografiefestivals met goede waarderingscijfers van het publiek, goede recensies van de pers en een groot publieksbereik. Het festival heeft geprofiteerd van zeven weken prachtig weer. De bezoekersaantallen zijn dan ook naar volle verwachting.

Meer dan alleen foto´s kijken
Naast exposities was er deze editie een uitgebreid randprogramma voor kinderen, jongeren en volwassenen. Met tientallen rondleidingen, lezingen, boekpresentaties, talkshows, workshops, films en concerten. Een programma met verdieping, kennisuitwisseling en een frisse dosis inspiratie.

Dit laatste weekend
Ook in dit laatste weekend (20 en 21 oktober) is er voor bezoekers nog veel te doen. Ze kunnen plaats nemen in Installatie 0, de Bubbl beleven en natuurlijk het Infinity Path bewandelen. Ook kan de bezoeker deelnemen aan het project (Un)customized. Bovendien wordt de eindpresentatie van de residenten in studio Witte Rook gepresenteerd. De afgelopen zeven weken werkten zij aan hun eigen fotoproject binnen het thema To Infinity and Beyond. Minister Ingrid van Engelshoven van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap bezoekt zaterdagmiddag het festival. De minister zal worden ontvangen door burgemeester Paul Depla.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden