Inschrijving Santa Run open

Santa Run Breda
Foto: Rotary Santa Run Breda

Op zondagmiddag 16 december 15:30 vindt, na maanden van voorbereiding, de zevende editie van de Rotary Santa Run Breda plaats. Na twee jaar afwezigheid is de Run terug in het Ginneken.

Wat gebeurt er als je met een paar honderd kerstmannen een rondje loopt door het Mastbos? Dan heb je ongelooflijk veel lol, en je zamelt ook nog eens op een sportieve manier geld in voor twee Bredase goede doelen. Er wordt gestart vanaf de kerstmarkt van Bruisend Ginneken.

Santa Run

De jaarlijkse fun run is goed te doen voor een beetje geoefende sporter. “Je kunt kiezen uit 3 of 6 kilometer. En als je het hardlopend niet aan denkt te kunnen, dan kun je ook gewoon wandelen. Voor niemand een excuus om niet mee te doen dus”, lacht Westenburg. De route van deze editie voert lopers door een voor de gelegenheid extra feestelijk Mastbos. De start is om 15.30 uur.

De eerdere edities van de Santa Run leren dat het een prachtig gezicht is voor de deelnemers en toeschouwers. “Sport verbroedert. Dat wordt hier des te meer duidelijk. Daarom is het zo mooi dat we met de loop twee goede doelen steunen.”

De opbrengst in de vorm van de aanschaf van de pakken gaat naar Happy Hippo, die kinderen van wie ouders afhankelijk zijn van de Voedselbank in Breda de mogelijkheid geeft om hun verjaardag te vieren, en Stichting Vrienden van het Amphia. Die gaat kinderkamers in het nieuwe Amphia Ziekenhuis voorzien van magnetisch wandprints waar kinderen zelf figuren kunnen uitzoeken en opplakken. “Alle twee erg concrete en belangrijke doelen, waarmee we Bredase kinderen een fijnere tijd kunnen bezorgen op een moment dat ze het niet zo makkelijk hebben.”

Inschrijven

De kosten zijn € 15,- voor volwassenen en € 10,- voor kinderen tot en met 12 jaar. Je ontvangt hiervoor een kerstmanpak, een medaille én je steunt de goede doelen. Het gehele bedrag van je inschrijving gaat naar de goede doelen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden