Houtje Touwtje Strogebouwtje op STEK

Lucie de Droom
Foto: STEK

Op de derde zondag in de maand is het vaste prik dat het Houtje Touwtje Strogebouwtje toffe artiesten uitnodigt voor een muzikale middag op STEK. Op zondagmiddag 25 november optredens van singer songwriters Karlijn Vlaardingerbroek en Lucie de Droom.

Het strogebouwtje gaat om 15:00 open, de optredens beginnen om 15:30.

Optredens Houtje Touwtje Strogebouwtje

In deze editie van Houtje Touwtje Strogebouwtje komen Karlijn en Lucie optreden. Karlijn Vlaardingerbroek komt uit Tilburg en is dichter en zangeres. Deze middag wisselt ze gedichten af met Nederlandstalige liedjes. Ze wordt muzikaal begeleid door Marleen.

Lucie de Droom zingt over de waarde en waanzin in de wereld, robotica en introspectie. Langs verwonderingen, liefdes en illusies waagt ze zich op een ontdekkingstocht naar hoe het is om een mens te zijn. Ze begeleidt zichzelf op gitaar. Soms zakelijk, meestal zweverig. Ze raakt je wanneer je het niet ziet aankomen met een geluid dat klinkt als de soundtrack van een droom die je al vergeten was toen je wakker werd. Terugkerende thema’s zijn alledaagse dingen zoals de liefde, het universum en de wrijving tussen het dierlijke en het technologische in ons menselijk bestaan. Dit alles zit verpakt in Nederlandstalige gitaarliedjes die vaak goed te volgen zijn en soms ook verwarren.

De entree voor deze middag is gratis. Het Houtje Touwtje Strogebouwtje zit op STEK aan de Veilingkade in Breda.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden