Snert eten bij Bruine Pij op Nationale Snertdag

Foto: Nationale Snertdag Klup

Helaas is de feestmaand december voor te veel mensen geen vrolijke periode om naar uit te kijken. Om hier wat aan te doen is de Nationale Snertdag het leven geroepen. Doel is om zo veel mogelijk mensen door heel Nederland (60+ locaties) te verbinden. Ook café De Bruine Pij doet hier aan mee.

Na een succesvolle eerste editie keert de Nationale Snertdag terug op de tweede zondag van december met nog meer locaties en meer sociale impact.

Waarom de Nationale Snertdag?

Je kent het wel, donkere wintermaanden met slecht weer en weinig te doen. De kids zijn druk en het normale leven ligt vrijwel stil, met name op zondag. Dat december voor veel mensen geen feestmaand is, komt met name door het vooruitzicht van het alleen vieren van deze dagen. Dit kan en moet anders dacht organisator Klup. Door het hele land brengt Klup mensen samen door middel van oer-Hollandse snert. Heel simpel maar toch effectief en gezellig!

Snert eten bij De Bruine Pij

In Breda kun je op zondag 9 december bij Café De Bruine Pij terecht. Vanaf 16.00 uur ’s middags is iedereen welkom. Voor slechts €5,- krijg je een kop huisgemaakte snert aan. Lust je nou geen snert? Geen probleem, het draait om de gezelligheid en ontmoeting.

Meer weten?

De Nationale Snertdag is bedacht en georganiseerd door social app Klup in samenwerking met enthousiaste lokale horecaondernemers in Nederland. Kijk voor meer informatie en deelnemende locaties op www.nationalesnertdag.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden