December Tapes zet zich in voor Chassé Cultuurfonds

Foto: Chassé Theater

Het jaarlijkse muziekevenement December Tapes vindt dit jaar voor het eerst plaats in het Chassé Theater. Op zaterdag 1 december spelen muzikanten als Flip Noorman en DELUSIONALS voor het goede doel.

Dit jaar gaan de opbrengsten naar Venster op de wereld; een project van het Chassé Cultuurfonds om Bredase groep 3 kinderen gratis naar een theatervoorstelling te laten gaan.

Meer dan 20 regionale muzikanten

December Tapes staat voor cultuur, talent en samenwerkingen in Breda. Op zaterdag 1 december presenteren zij een avond vol muziek, unieke samenwerkingen en covers van bekende liedjes door meer dan twintig regionale muzikanten in het Chassé Theater: muzikanten van Flip Noorman, DELUSIONALS, There There, STINCE, Lisa van Nes, STEEV, Aline Hilderink, Little Symphonies en Frantic. Alle deelnemers en organisaties doen belangeloos mee.

“Wij vinden het heel belangrijk dat kinderen in aanraking komen met cultuur, ook wanneer dit bijvoorbeeld vanuit thuis niet meegegeven kan worden. Daarom zetten wij ons dit jaar in voor Venster op de Wereld en doneren wij de opbrengst van December Tapes 2018 hieraan” zegt Joep Gudde van de organisatie.

There There en Fixed Fight Bookie slaan handen ineen

December Tapes is een initiatief van There There en Fixed Fight Bookie dat muzikaal talent in Breda koppelt en als doel heeft de popcultuur binnen Breda nog sterker te maken. Hierbij zoeken ze de samenwerking op tussen de bands en alle betrokken culturele organisaties. Door de bands samen te laten werken, creëren ze een sterker netwerk en kunnen ze laten zien dat Breda veel te bieden heeft.

Kaartverkoop December Tapes

De kaartverkoop is gestart en een kaartje kost slechts €10. Daarvan gaat €7 per kaartje rechtstreeks naar Venster op de Wereld. Kaarten zijn te koop via: www.chasse.nl/decembertapes

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden