Groene filmheld De Grinch brengt Kinepolis in kerstsferen

Foto: The Grinch

Nog even op je gemak Sinterklaas-inkopen doen komend weekend, maar druk met de kinderen? Stuur ze met je partner of met opa en oma naar het Kids Weekend bij Kinepolis! Terwijl zij genieten van De Grinch en leuke activiteiten in de bioscoop, kan jij aan de slag met de verlanglijstjes.

Tijdens het speciale Kids Weekend op 1 en 2 december staat Kinepolis het hele weekend helemaal in het teken van De Grinch. De bioscoop pakt uit met onder meer welkomstlimonade, spelletjes, een kleurhoek en de mogelijkheid om geschminkt te worden – allemaal in het groene en kerstige thema van De Grinch. Ook krijgt elke jonge bezoeker een leuke verrassing (op=op).

Een visueel feestje
Natuurlijk kijk je tijdens het Kids Weekend ook samen De Grinch, een visueel feestje van de makers van onder meer de Verschrikkelijke Ikke films, Minions, Huisdiergeheimen en Sing. Het bekende kerstverhaal van Dr. Seuss vertelt over een mopperkont die van plan is om het kerstfeest te stelen, maar op andere gedachten wordt gebracht door het vrolijke meisje Cindy-Lou die juist dol is op Kerst.

Praktische info

  • Kids Weekend: De Grinch
  • 1 en 2 december
  • Diverse filmvertoningen tussen 10:00 en 17:00 uur
  • Activiteitenprogramma begint 1 uur voor aanvang van de film
  • Duur film: 90 minuten (incl. pauze)
  • Tickets: voor dit weekend gelden de reguliere ticketprijzen. Bestel ze hier!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden