Ogentroost in Podium Bloos

Scene uit Het Sterven
Foto: Podium Bloos

Op vrijdag 7 december 2018 vanaf 20:00 vindt een nieuwe editie van Ogentroost plaats in Podium Bloos. Ogentroost is een avondvullend programma met inspirerend werk van jonge makers die dichtbij Podium Bloos staan.

Programma Ogentroost

Benjamin Abel Meirhaeghe, die tijdens Festival Overslag te zien was met My Protest maakt samen met Kim Karssen (o.a. Toneelgroep Oostpool) de indrukwekkende voorstelling Het Sterven. Voordat Karssen morsdood op de vloer ligt, vertelt ze een uur lang vol hartstocht en wrok over het leven en de duur daarvan.

In Stick-stok van TeaTime Company gaan een jongleur, een danseres en een Chinese Pole-artiest op zoek naar de kracht van de eenvoud. Ieder van hen werkt met een eigen stok, variërend in hoogte van één meter tachtig tot twee meter twintig. De stokken geven hen een kans om een wereld te creëren waar drie verschillende types samen kunnen spelen, elkaar kunnen uitdagen en uiteindelijk samen kunnen komen.

De Bredase schrijver en regisseur Jorg van den Kieboom studeerde in 2014 cum laude af aan de Fontys Academie voor Theater in Tilburg en won dat jaar de Jacques de Leeuw Prijs. Tijdens Ogentroost presenteert hij samen met de actrices Anne-Chris Schulting en Linda Zijl een tussentijdse lezing van een absurdistisch toneelstuk in wording: De verhoopte terugkeer van meneer en mevrouw Blom.

In het kort:
Podium Bloos presenteert een aantal keer per jaar het avondvullende programma Ogentroost. Op vrijdag 7 december vindt een nieuwe editie van Ogentroost plaats. De meest oogtroostende voorstellingen van makers die dichtbij Podium Bloos staan worden gepresenteerd. Want mooie dingen moeten gezien worden.

Meer informatie & tickets

Vrijdag 7 december, 20.00 uur
Podium Bloos, Speelhuislaan 153
Ticketprijs: € 13,-
Student: € 7,50

Kaarten zijn te bestellen via de site van Podium Bloos 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden