In 2018 wederom Kerstrondleiding in De Koepel

Kerstrondleiding in De Koepel
Foto: Futuredome Events

Na het daverende succes van de kerstrondleidingen in 2016 en 2017 breidt Futuredome Events haar kerstprogramma uit. Tijdens de kerstvakantie opent de koepelgevangenis naast de welbekende succesvolle kerstrondleidingen, ook haar deuren voor de nieuwe interactieve gezinsspeurtocht ‘De Betoverende Bajestocht’.

Betoverend Breda

Als onderdeel van Betoverend Breda is er speciaal voor gezinnen een interactieve speurtocht ontwikkelt. Met een telefoon (je hebt 3/4G verbinding nodig en een QR-reader) in de aanslag gaan gezinnen de gevangenis zelfstandig verkennen en vinden hierbij diverse QR-codes. Via deze QR-codes krijgen ze speciaal ontwikkelde video’s, puzzels en raadsels te zien die men zelfstandig op kan lossen. Een unieke activiteit om interactief en educatief met het hele gezin de gevangenis te verkennen!

Rondleiding

Naast de Bajestocht zullen tevens zullen wederom de succesvolle rondleidingen georganiseerd worden. In groepen begeleidt een gids jong en oud langs de mooiste monumentale plekken op het gevangenisterrein. De rondleiding zal u leiden langs de authentieke kapel, vrouwengevangenis, verschillende luchtplaatsen, het oude gerechtsgebouw en als afsluiter uiteraard de koepelgevangenis. Voor kinderen is een leuke speurtocht inbegrepen met een kleine verrassing aan het einde. (Let op: door het monumentale karakter van de gebouwen en diverse trappen niet alle delen van de rondleiding geschikt voor mindervaliden of mensen die slecht ter been zijn).

Altijd al in de monumentale koepelgevangenis van Breda willen kijken? Dan zijn dit unieke activiteiten voor tijdens de kerstvakantie!

De data en tickets voor de Betoverende Bajestocht (à € 7,50 p.p.) en de Kerstrondleidingen (à € 9,00 p.p.) zijn online te reserveren via de website van Futuredome Events.

Reacties

article
231794
Futuredome Events organiseert kerstrondleidingen in de Koepelgevangenis
Na het daverende succes van de kerstrondleidingen in 2016 en 2017 breidt Futuredome Events haar
https://breda.nieuws.nl/cultuur/231794/rondleiding-in-de-koepel/
2018-12-19T15:27:06+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/55/2018/12/19151812/Betoverende-Bajestocht.jpg
betoverend breda, betoverende bajestocht, De Koepel, Futuredome Events, Kerstrondleiding
Cultuur