Magische Kindercultuurnacht in het Belcrumhuis

Foto: Het Belcrumhuis

Ook dit jaar is er tussen 16:00 en 20:00 uur weer van alles te beleven in het Belcrumhuis tijdens de Kindercultuurnacht.  

Loop het huis binnen en kom in een magische wereld terecht van heksen, tovenaars, weerwolven, dwaallichtjes en waar letters tot leven komen.  Er worden veel verschillende activiteiten aangeboden voor alle leeftijden zoals: Chinese maskers maken, kalligraferen en tekenen, Weerwolven, dansen in het donker met dwaallichtjes of kijken naar een film van een jongetje met een ballon. Of lopen op Zevenmijllaarzen. Of anders ga je naar de verhalenmakers in het magischer keldertje. Tussendoor kun je genieten van een heerlijke (letter)soep uit een pruttelende heksenketel.  Er is ook exotische Syrisch catering voor jong en oud.

Het Belcrumhuis heeft de juiste creatieve initiatieven gevonden die onze wijk rijk is om de magie tot leven te laten komen. Zo zijn onder andere, de Kinderboekentuin, Milou kinderdans, dé Spellenwinkel, en theatergroep Krov, de verhalen vertellers en Vette kinderkunst, volop in de weer om het Belcrumhuis magie te geven.

Je kunt ook lekker Syrische hapjes eten. Kom je ook voor een middag vullend programma in het Belcrumhuis.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen