De Kielegatse (vrij)markt op 27 januari!

Foto: Stichting Kielegat

Het is weer bijna zover, het mooiste feest van het jaar staat vol ongeduld voor de deur te trappelen: Carnaval! Voor je het weet ben je alweer bezig met alle voorbereidingen, zoals hoeveel worstenbroodjes en eieren moet ik inkopen, heb ik genoeg paracetamol in huis en de eerste appgroep met je vrienden is aangemaakt.

Maar weet je al wat je aan gaat doen!?
Je staat voor je kast of je opent je carnavalsdozen en je graait door al dat leuke spul heen maar echt warm wordt je er niet meer van. Je wilt wat nieuws!

STRND

Stichting Kielegat heeft dé oplossing en organiseert op zondag 27 januari De Kielegatse (vrij)markt!
Van 13.11 uur tot 19.11 uur kun je bij STRND (voorheen Strand Binnen, naast Monkeytown) terecht met je eigen kleedje om je ow zo leuke carnavalsspullen, waar je op bent uitgekeken of waar je kinderen uit zijn gegroeid, te verkopen en tevens kun je zelf ook op zoek naar die toffe tweedehandse of nieuwe outfit.
Ruim je kast/zonder/berging op, creëer plek voor nieuwe carnavalskleding en maak anderen blij met jouw garderobe.

Pssst wil je (ook) wat nieuws voor Klunen? Kom dan zeker langs om een “coole” look te scoren!

Géén entree, géén verplichte financiële bijdrage voor je plekje, gewoon een hele leuke dag, omlijst met:
• De leukste kapellen van Breda: we moeten er natuurlijk wel een beetje inkomen met z’n allen
• Lekker eten en drinken: shoppen en verkopen doen we natuurlijk niet op een lege maag
• De mogelijkheid eindelijk je Kielegat sjaal of kiel te kopen
• Standhouders uit de regio met de nieuwste carnavalsitems
• De wagenbouwers van het Kielegat zijn uitgenodigd om hun hele wagen of onderdelen te verkopen voor de horeca of voor aan je gevel thuis!?

Carnavalskleding

Dus neem je kleedje, je klapstoel en je carnavalskleding/hoeden/accessoires mee, meld je op de dag zelf bij de welkomstbalie, zorg zelf voor wat wisselgeld of reken ter plekke met Tikkie af en we hopen dat je zowel iemand anders heel blij maakt met een mooi bloemetjesgordijn, als zelf super gelukkig de deur uitloopt met een nieuwe outfit.

We vragen je om tussen 12 uur en 13 uur alvast te komen om je spullen uit te stallen en een mooi plekje uit te kiezen. Inloop is vrij toegankelijk en vol is vol.
Wil je verzekerd zijn van een goede plek? Of ben je geïnteresseerd om als professionele ondernemer op de vrijmarkt aanwezig te zijn? Stuur dan een mail naar [email protected].

Check het evenement op Facebook voor alle info.

Locatie:
STRND
Slingerweg 76, 4814 AZ Breda

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen