Zing mee “Uit het Hart” met Vocaal Ensemble Novafonie

Foto: Vocaal Ensemble Novafonie

Vocaal Ensemble Novafonie organiseert een open repetitie op donderdagavond 21 februari in buurthuis Gageldonk, Gageldonksepad 5 (Haagse Beemden). Novafonie is onlangs gestart met de repetities voor het zangproject “Uit het Hart”.

Een mooie gelegenheid dus voor nieuwe leden om nu in te stappen. Op 10 november 2019 viert het koor het 30-jarig bestaan met een bijzonder concert in Breda. De leden hebben hun hart laten spreken en elk een koorwerk aangedragen aansluitend bij het thema “Uit het Hart”. Het koor zingt muziek van o.a. Stravinsky, Lauridsen en Brahms, maar ook van Billy Joël en Paul Simon. Uitdagend en afwisselend repertoire dus. Heb je zin om mee te zingen, kom dan naar de open avond op 21 februari. Ben je een hoge sopraan of tenor dan is jouw stem extra welkom! De repetities zijn iedere donderdagavond van 20.00 tot 22.15 uur. Je kunt je aanmelden via [email protected] En wie weet zing jij binnenkort ook mee “Uit het Hart” met Novafonie!

Vocaal Ensemble Novafonie

Novafonie is een a-capella kamerkoor uit Breda bestaande uit ruim 20 enthousiaste leden onder leiding van dirigente Alice Roes. Het repertoire is heel gevarieerd: muziek van 1600 tot heden. Het motto is zingen op niveau en met plezier! Na de repetitie drinkt het koor nog gezellig een drankje in de bar van het buurthuis. Naast het jaarlijks concert heeft Novafonie regelmatig optredens, zoals op Betoverend Breda, festival Middelburg Volkoren en de Kulturele Amateur Manifestatie Breda.

  • Kijk voor meer informatie op de website of op facebook @Novafonie.
'

Reacties

article
232535
Vocaal Ensemble Novafonie organiseert een open repetitie op donderdagavond 21 februari in buurthuis Gageldonk, Gageldonksepad
https://breda.nieuws.nl/cultuur/232535/zing-mee-uit-het-hart-met-vocaal-ensemble-novafonie/
2019-01-24T11:30:03+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/55/2019/01/24112930/IMG_1957.jpg
Cultuur