Vlaams duo Linde treedt op bij Wolfslaar Akoestisch

Foto: Linde

Fans van akoestische muziek kunnen op 17 februari bij Wolfslaar Akoestisch opnieuw genieten van het Vlaamse duo Linde. In een huiskamersfeer kunnen luisteraars bij outdoorwinkel BHC met een biertje genieten van de muziek. Linde bracht eerder al een EP met Mongoolse muziek uit, waarvan afgelopen najaar al nummers lieten horen op het BredaPhoto Festival.

Linde staat bekend om haar neofolk of babypunk met wereldse invloeden. De groep, die bestaat uit zangeres Linde Muylaert en gitarist Jeroen Huyzentruyt, is in het verleden bekroond voor deze vernieuwende stijl. In 2017 werd Linde door de Belgische organisatie van artiesten Playright verkozen tot ‘Muzikante van het Jaar’.

Wolfslaar Akoestisch
De wintereditie van Wolfslaar Akoestisch is te beleven op enkele zondagen in februari en maart. De akoestische concerten vinden plaats in outdoorwinkel BHC, die tijdelijk wordt omgetoverd tot de huiskamer van Corné.

Het concert van Linde begint op 17 februari om 16:30. De entree is gratis. Meer informatie is te vinden op de website van Wolfslaar Akoestisch.

Reacties

article
232864
Fans van akoestische muziek kunnen op 17 februari bij Wolfslaar Akoestisch opnieuw genieten van het
https://breda.nieuws.nl/cultuur/232864/vlaams-duo-linde-treedt-op-bij-wolfslaar-akoestisch/
2019-02-05T18:09:42+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/55/2018/10/11222157/Bandfoto_Linde1.jpg
akoestisch, belgie, BHC, duo, Linde, muziek, vlaams, Wolfslaar Akoestisch
Cultuur