De Redhead Days verlaten Breda

Foto: Redhead Days

De Redhead Days 2019 vinden dit jaar niet in Breda maar in Tilburg plaats.

Na het vorige RHD festival leek het even erop dat het festival toch in Breda verder zou gaan. Ondanks de korte voorbereidingstijd wist de organisatie een mooi festival in elkaar te draaien. Helaas was het weer de enige factor wat zij niet in de hand hadden. Desondanks waren de bezoekers in het algemeen blij dat ook 2018 er een festival plaatsvond.

Gemeente Tilburg liet al snel weten dat het festival meer dan welkom was in de stad. Dit was een mooi compliment voor de organisatie. Om iedereen gelijke kansen te geven besloot de organisatie te wachten tot februari. Nu is het dan ook definitief: RHD 2019 zal plaats vinden in Tilburg. Traditiegetrouw vindt het festival in de eerste weekend van september plaats. Dit jaar is het een week eerder. Dit vanwege andere geplande activiteiten in Tilburg. De exacte datum is 23-24-25 augustus 2019.

De Redhead Days trekken iedere editie ongeveer 40.000 bezoekers vanuit tientallen landen uit heel de wereld.

Blijf op de hoogte

Meer nieuws over het festival, programma en activiteiten volgen zo spoedig mogelijk. Wil je op de hoogte blijven, abonneer op de nieuwsbrief of volg ze op Facebook.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen