Motell Rijnen presenteert nieuwe roman

Motell Rijnen
Motell Rijnen
Foto: Pix4Profs-Ron Magielse

De nieuwe roman van Bredase schrijver Motell Rijnen: ‘FLEUR, een leven in de knop geknakt’, wordt op 23 februari 2019 gepresenteerd. De boekpresentatie vindt plaats bij boekhandel Van Kemenade & Hollaers aan de Ginnekenweg 52-54 in Breda.

De feestelijke presentatie, waarvoor u van harte wordt uitgenodigd, begint om 17.00 uur. Het programma: interview van de schrijver door Hein van Kemenade, voordracht van enkele passages door Simone Hendrikx, aanbieding eerste exemplaar door uitgever Pim van Bommel, signeren door Motell Rijnen, onder de stemmige klanken van Kees Schoone (accordeon) en John Hop (trekzakken).

Fleur is een psychologische roman over een vrouw die na de vroege dood van haar echtgenoot terugkijkt op haar leven, op de keuzes die ze heeft gemaakt en de gevolgen daarvan. Fouten maken is menselijk en dat toegeven is wijsheid. Ze overwint haar angsten en is eindelijk in staat om vrij voor een eigen toekomst te kiezen.

Boek cover

Over de schrijver

Motell Rijnen (1948), socioloog/criminoloog is al vele jaren actief als folkmuzikant en cultuurbestuurder. Sinds ruim tien jaar is hij een gepassioneerd schrijver van korte verhalen en romans. Hij publiceerde korte verhalen in literaire tijdschriften, op digitale platforms en in een groot aantal verzamelbundels. ‘Koningin van de Claddagh’ was in 2014 zijn debuutroman (Uitgeverij Bagage, Eindhoven), in mei 2017 gevolgd door de roman HoRa (Godijn Publishing, Hoorn)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen