Take That laat harten sneller kloppen tijdens live concert

Foto: Kinepolis

Deze zomer vier je een muzikaal feestje in jouw Kinepolis bioscoop. Take That bestaat 30 jaar en dat wordt gevierd op 8 juni met een vertoning van hun Greatest Hits concert, LIVE vanuit het Principality Stadium in Cardiff – Engeland!

How deep is your love voor Mark Owen, Gary Barlow en Howard Donald? Deze drie hitzangers zijn Back for good met het uitbrengen van het nieuwe Best of-album ‘Odyssey’. Daarop staan niet alleen de grote hits, maar ook drie nieuwe tracks. Op 8 juni brengt de volwassen geworden ‘boyband’ harten en hoofden op hol met hun stemmen en grandioze special effects.

Alsof je er bij bent

Dat wil je natuurlijk in het beste beeld en geluid zien! Kinepolis bezorgt je met veel plezier een avond vol meezingers als Babe, Relight my fire en Patience in het haarscherpe beeld en Dolby 5.1 geluid dat je van de bioscoop gewend bent. De LIVE verbinding met het Britse Principality Stadium zorgt ervoor dat je niks hoeft te missen van dit geweldige concert, dat een van hun beste optredens ooit belooft te worden.

Media vol lof

Britse media waren lovend over de Wonderland Tour in 2017. Van The Telegraph en The Sun ontvingen ze vijf sterren en quotes als ‘Take That took it and smashed it out of the arena’ en ‘Yet again, the Take That boys have produced the tour of the year’. Dit wordt een feestje om nooit meer te vergeten, dus koop snel je tickets via Kinepolis.nl.

Meer info

Wat: Concert: Take That: Greatest Hits Live
Wanneer: Zaterdag 8 juni
Aanvangstijd(en): 20:30 uur
Start LIVE vertoning: 21:00 uur
Speelduur: 150 min (Live)
Ticketprijs: € 13,50
Te beleven in: Kinepolis Breda

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen