Breda zet kleurrijke Bredanaars in de schijnwerpers met buitententoonstelling

Foto: Bredase Smaakmakers

Vanaf dinsdag 11 juni 2019 start de buitententoonstelling ‘Bredase Smaakmakers’.

De beste binnenstad, de terrassen op de Grote Markt, het Jazz Festival en het nieuwe stationsgebied. Het is maar een greep uit al het moois dat Breda te bieden heeft. Maar naast bezienswaardigheden, evenementen en het winkelaanbod komen bezoekers naar Breda voor de sfeer. En die laat zich niet zo makkelijk vangen. Sfeer is in ieder geval meer dan de optelsom van plekken en gebouwen, sfeer wordt vooral gemaakt door mensen. Zij geven smaak en kleur aan de stad. En op die inwoners zijn wij bijzonder trots. Zij maken Breda tot wat ze nu is en wat ze in de toekomst zal zijn.

Daarom start Breda vanaf dinsdag 11 juni 2019 met de buitententoonstelling ‘Bredase Smaakmakers’. Met die fototentoonstelling wordt een keur aan Bredanaars aan je voorgesteld. Mensen uit onder andere de sport, de zorg en cultuur. Mensen die van elkaar verschillen maar die met elkaar gemeen hebben dat ze zich inzetten voor de stad en haar inwoners. Breda brengt het samen.

Je kunt hun bijzondere verhalen vanaf dinsdag 11 juni komen lezen en bekijken in de Willemstraat. De tentoonstelling is t/m zondag 7 juli 2019 te bezoeken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen