‘Festivalplek’ BAAI opent op voormalige jachthaven

Foto: BAAI

Het nieuwe ‘festivalplek’ aan het water, BAAI, opent op 14 juni haar kade voor het grote publiek. Op de plek van de voormalige Jachthaven de Werve treden vanaf aankomend weekend artiesten live op, openen een zeecontainer-bar en verschillende foodtrucks hun deuren en spelen bezoekers spellen als jeu de boules en tafeltennis. Om de opening in te luiden treden er vrijdagmiddag onder meer dj’s op.

Groepsuitjes
“Met BAAI hebben we een toffe plek aan het water gecreëerd met de sfeer van een intiem festivalterrein”, zegt eigenaar Marijn van Dijke. BAAI is er echter niet alleen voor Bredanaars die met hun bootje bij het terrein willen aanmeren voor een picknick of een borrel. Het terrein gaat ook worden gebruikt voor groepsuitjes en overnachtingen. Een groepsuitje bij BAAI moet volgens Van Dijke onder meer in het teken staan van festivalspellen, cocktails, foodtrucks en boottochten. Wie wil blijven slapen kan terecht in een woonboot die is omgebouwd tot een Bed and Breakfast.

Rondvaarten
De rondvaartboten van Bootje Varen Breda, ook een bedrijf van Van Dijke, zullen naar het BAAI-terrein verhuizen. In het zomerseizoen kunnen bezoekers uit binnen- en buitenland vanaf de jacht- en passantenhaven een rondvaart maken over de Bredase singels.

Openingsweekend
Maar eerst wordt de opening van het terrein ingeluid met een openingsweekend. Op vrijdagmiddag wordt gestart met een vrijdagmiddagborrel met live muziek van verschillende dj’s. Op zondag kunnen booteigenaren bij BAAI aanmeren voor een gratis welkomstdrankje.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden