Suikerbeat-podium Breda Barst vol met Bredase dj’s

Foto: Kin Cheong Lau

Het Suikerbeat-podium van Breda Barst wordt volledig overgenomen door Nederlandse dj’s. De zondag staat in het teken van dj’s uit Breda zelf, die al vanaf het begin van de landelijke opkomst van de house betrokken waren bij de Bredase dance-scene. Bredase dj’s die onder meer hun opwachting maken zijn Cor Fijneman, Gertjan, Dazzle en Mark Green.

Het weekend begint met dj’s uit heel Nederland die de huidige vaderlandse dance-scene domineren. Vernieuwende acts als SHMLSS – met muziek die disco-, house-, ambient-  en afrostijlen combineert – en Lövestad betreden het podium op zaterdag. Er is op deze dag ook talent uit Breda aanwezig: Peter Groovin & Yves Charles Juliën en Nozem & Makou zijn ooit begonnen in de Bredase club- en festivalscene.

Bredase zondag
Op zondag wordt het podium overgenomen door Bredase dj-pioniers, die de dancescene in de Nassaustad ooit groot hebben gemaakt. Tijdens deze tribute draaien de artiesten oude hits in een nieuw jasje, maar ook de dance van nu. De line-up bestaat uit dj’s Cor Fijneman, Grooverman, Le Groove, Gertjan, Dazzle, Mark Green en Jeroen – allemaal ooit begonnen in Bredase clubs als Spock en Exq’s.

Breda Barst
Het gratis toegankelijke popfestival Breda Barst vindt dit jaar plaats op 14 en 15 september in stadspark Valkenberg.

'

Reacties

article
236598
Het Suikerbeat-podium van Breda Barst wordt volledig overgenomen door Nederlandse dj’s. De zondag staat in
https://breda.nieuws.nl/cultuur/236598/suikerbeat-podium-breda-barst-vol-met-bredase-djs/
2019-06-17T18:45:32+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/55/2016/09/17210617/IMG_0825.jpg
Cor Fijneman, dazzle, DJ, gertjan, grooverman, Jeroen, le groove, mark green
Cultuur