René Schuurmans maakt line-up Tranen van van Cooth compleet

Foto: Tranen van van Cooth

Tommy Lips, Youri Labée, Frenk4You, Stef Ekkel, Johan Heuser, Rob van Daal en René Schuurmans maken line-up Tranen van van Cooth compleet.

Op zaterdag 31 augustus is het weer tijd voor het meezingfeest van het zonnige zuiden: Tranen van van Cooth. Vanaf 13.00 uur leeft de hele binnenstad op met kleurrijk gebrachte liederen van vele zangkoren uit Breda en omgeving. Vanaf 15.00 uur start het festival op de hoek van de Keizerstraat tegenover Mezz met een keur aan artiesten zoals Django Wagner, Beppie Kraft en Corry Konings.

De eerste namen werden eerder al bekend gemaakt. Django Wanger, Beppie Kraft en Corry Konings stralen op de affiche. Nu worden daar ook nog Tommy Lips, Youri Labée, Frenk4You, Stef Ekkel, Johan Heuser, Rob van Daal en René Schuurmans aan toegevoegd. Tommy Lips veroverde al vele harten en met zijn 100% feestgarantie weet hij iedereen mee te krijgen. Ook volkszanger Youri Labée bekend van ‘Lach nog één keer’ is te zien op het hoofdpodium. Allround zanger en entertainer Frenk4You is zowel ’s middags als met de stijlvolle afsluiter ‘Brabant’ te zien. Stef Ekkel had mega succes met ‘Liever te dik in de kist’ en zorgt gegarandeerd voor een groot feest. Johan Heuser reist 31 augustus af naar Breda.

De sympathieke zanger uit de Betuwe staat al jaren garant voor een fantastische avond. Rob van Daal is rasartiest in hart en ziel. Vol overgave zorgt hij ervoor dat hij iedereen meekrijgt. Als laatste wordt ook René Schuurmans toegevoegd. Deze diepgewortelde zanger van het Nederlandse lied zorgt ervoor dat de zon tijdens Tranen van van Cooth schijnt in je hart. Naast deze artiesten zie je ook: Antony, John de manager en Alfonso, Tjerry en Mariska en Davy Luijks op het hoofdpodium.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen