Première van Tarantino’s Once upon a time… in Hollywood

Deze week gaan Once upon a time… in Hollywood en Only You in première. Once upon a time… in Hollywood is het langverwachte nieuwe werk van Quentin Tarantino.

Met Leonardo DiCaprio als uitgerangeerde TV-ster Rick Dalton en Brad Pitt als zijn vaste stuntdubbel Cliff Booth. Samen proberen ze weer aan de bak te komen in de ilmindustrie tijdens de laatste jaren van het gouden Hollywood-tijdperk. Een meesterwerk vol nostalgie en filmreferenties (bekijk de trailer hierboven).

In Only You worden Jake en Elena na een one-night stand stapelverliefd op elkaar. Het stel gaat samenwonen en wil kinderen krijgen, maar dat loopt niet zoals verwacht. Ook draait er deze week een nieuwe kinderfilm: Mijn bijzonder rare week met Tess. Bang om als jongste van het gezin alleen over te blijven, begint Sam tijdens zijn vakantie op Terschelling vastberaden aan zijn zelfverzonnen alleenheidstraining. Maar dan ontmoet hij Tess.

Op zondag 18 augustus 2019, precies 50 jaar na het legendarische muziekfestival, vertoont Chassé Cinema eenmalig de Oscar winnende muziekdocumentaire Woodstock. Met optredens van onder meer Jimi Hendrix, Joe Cocker, Santana, The Who, Janis Joplin, Jefferson Airplane, Joan Baez en Crosby, Stills & Nash.

De woensdagdocu Ask Dr. Ruth vertelt het ongelofelijke levensverhaal van Dr. Ruth Westheimer, die als kind de Holocaust overleefde en de eerste en beroemdste sekstherapeut werd op de Amerikaanse televisie. Nu 91 jaar oud, staat zij nog volop in het leven.

Ticketinformatie

Kaarten voor de landelijke premièrefilms zijn vanaf maandag 12 augustus online te reserveren bij Chassé Cinema via chasse.nl/cinema of bij het bespreekbureau van het Chassé Cinema via 076 530
31 31.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0