Mise En Scene viert feest op Belcrum Beach!

Foto: Mise En Scene

Mise En Scene is niet voor één gat te vangen, maar zorgt altijd voor een feestje.

Ze stonden in het voorprogramma van Dog Eat Dog, The Adicts, UK Subs, The Skatalites en Julian Marley, openden dit jaar de main-stage van de Gentse Feesten en toerden afgelopen zomer weer twee weken door Oost-Europa. Daarbij werd Wit-Rusland als 30 e (!) land aangetikt waar ze op het podium stonden. Breda kon daar ook nog wel bij en het podium van Belcrum Beach leek uitermate geschikt voor deze kennismaking met de Belgische feestband Mise En Scene. Zondag 25 augustus om 16.00 u. is het zover: feest, feest en nog ’ns feest, gratis toegankelijk bovendien!

Mise-En-Scene timmert al meer dan twintig jaar internationaal aan de weg en sinds de band vijf jaar geleden werd uitgebreid met een volledige blazerssectie viert vrolijke ska~fiesta~punkrock de boventoon. Met de blazerssectie aan boord werd in 2017 de eerste ep "One Way" uitgebracht. Die kreeg heel wat lovende recensies in binnen- en buitenland en zorgde dat de reputatie van Mise En Scene als feestband bij uitstek nog wat meer glans kreeg. Dit jaar was de opvolger "Party Till The Break Of Dawn" daar. Een plaat die je meeneemt van het Jamaica anno 1969 -toen de ska hoogtij vierde- over het Engeland van de punk in de seventies, naar het zonnige zuiden waar feestelijke zeemansliederen klinken in een lange feestnacht.

De Nederlandse site Rockportaal schreef: “Deze band is niet voor één gat te vangen, maar zorgt altijd voor een feestje. Mise En Scene moet je vooral live eens meemaken en hopelijk op meer Nederlandse podia”. Eén vrouw en acht mannen gaan u voor in het feestgedruis:

Bjorn (lead-zang), Qrizz (gitaar/zang), Maarten (bas/zang), Jonez (accordeon), Brahim (drums), Wouter (tenorsax), Veerle (altsax), Thomas (trombone) en Bart (trompet). Belcrum Beach, Veilingkade 12-15, zondag 25 augustus, 16.00 u., toegang gratis, 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden