Een nieuwe editie Gin and Beer Fest bij PIER15

Foto: Gin and Beer Fest

Na een fantastische eerste editie van Gin and Beer Fest keert het gin en speciaalbier festival terug naar Breda.

Op vrijdag 27 en zaterdag 28 september aanstaande wordt PIER15 omgetoverd tot dé Gin and Beer tempel van Breda. Proef verschillende gin-tonics, speciaalbieren en haal een hapje bij een van de heerlijke foodtrucks. Er zijn allerlei zit- en loungeplekken waar DJ’s en Live muziek aanwezig zijn voor de muzikale ondersteuning. Bekijk de aftermovie via de onderstaande link.

Drankjes & Hapjes

Maak kennis met zeer veel gin merken uit binnen- en buitenland. Verschillende makers vertellen daarbij over hun vak. Hierbij komen alle facetten van het ontwikkelen, distilleren, verpakken en geschiedenis van gin, tonic, jenever, vodka en cocktails aan bod. Bij lekker drinken hoort goed eten. Daarom zijn er diverse foodtrucks aanwezig met uiteenlopende gerechten.

Locatie

PIER15 is dé hotspot voor urban sports & culture in Breda. PIER15 wordt de tempel voor de grootste verzameling gin die ooit in Breda is samengebracht. Daarom is PIER15 de locatie voor Gin and Beer Fest zijn. Nog één keer de zomer terughalen en er met zijn allen twee onvergetelijke dagen van maken.

Praktische gegevens:

  • Gin and Beer Fest 2019 [Facebook]
  • Vrijdag 27 en zaterdag 28 september: 16.00 – 01.00 uur.
  • Entree + glas is €5,-
  • PIER15, Veilingkade 12, 4815 HC Breda

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden