Drie Bredase theatergroepen bundelen krachten

Foto: Locatieproject De Ronde

De Bredase theatergroepen Teater ’77, KROV en De Boulevard All Stars werken samen aan een uniek theaterproject op drie bijzondere locaties in Breda. De voorstellingen zijn door Jorg van den Kieboom speciaal voor
deze speellocaties geschreven.

Op drie verschillende locaties in Breda ontmoeten we mensen die allemaal op hun eigen manier bezig zijn met de toekomst. De mens wil door, verder, met de blik op oneindig op zoek naar succes. De toekomst is maakbaar. Stilstand is achteruitgang. Toch? Terwijl er plannen worden gesmeed, geanalyseerd en gevierd dringt er zich iets onontkoombaars op in de stad.

Wat het theaterproject een speciaal tintje geeft, is dat het publiek op de fiets van locatie naar locatie gaat. Elke bezoeker heeft dus een fiets nodig om hieraan deel te nemen. Er zijn voor mensen van buiten Breda een beperkt aantal fietsen beschikbaar. Op de reserveringspagina van Futurum en de websites van de theatergroepen staat hierover meer informatie.

De speeldata zijn vrijdag 11 oktober 19.30 uur, zaterdag 12 oktober 13.30 & 19.30 uur en zondag 13 oktober 13.30 uur. Een half uur voor aanvang verzamelen we in Café Het Hijgend Hert, Pasbaan 7 Breda. De entree bedraagt €16,00 (incl. servicekosten).

  • Ga voor meer informatie naar www.teater77.nl, www.krovtheater.nl of www.deboulevardallstars.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden