Portrait de la jeune fille en feu en An unexpected Love in première

Deze week gaan de films Portrait de la jeune fille en feu en An unexpected Love in première bij Chasse Cinema.

Portrait de la jeune fille en feu gaat over kunstenares Marianne die een opdracht krijgt om een huwelijksportret te schilderen van Heloïse. Echter staat Heloïse zelf niet te springen om het huwelijk. An unexpected Love vertelt het verhaal over twee ouders die na hun scheiding op zoek gaan naar iets nieuws. Ze doorlopen beide de verschillende stadia van het single leven.

Deze week staat in het teken van de herfstvakantie. Daarom toont Chassé Cinema de hele week de allerleukste kinderfilms, meer informatie via chasse.nl/herfstvakantie De Liefhebbers is deze week de ontbijtfilm. De film gaat over de onderlinge relaties van vier volwassen kinderen van de familie Liefhebber die op scherp komen te staan als blijkt dat hun vader zijn ziekte heeft verzwegen (trailer hieronder).

Op maandag 21 oktober toont het Chassé Cinema Het Offer. Een film van Andrej Tarkovski die gaat over een succesvolle dramaturg die te midden van vrienden in een buitenhuisje zijn verjaardag viert. Intussen is de Bom gevallen en de Derde Wereldoorlog nadert. Op dinsdag 22 oktober kan je genieten van de gay film: Temblores. De film vertelt het verhaal van Pablo die terugkeert naar zijn huis buiten Guatemala Stad. Pablo is verliefd geworden op een andere man en dat gaat tegen alle religieuze waarden van de familie in.

Mijn Poolse opa is deze week de woensdagdocu. In de film kruipt filmmaker Koen van Groesen in de huid van zijn grootvader en oorlogsheld Michal Salewicz. Met zijn nieuwe documentaire vertelt hij het verhaal van de Poolse bevrijding van Nederland; een verhaal over de heldenrol in de bevrijding van Nederland. De film is inclusief een Q&A met de filmmaker Koen van Groesen.

Ticketinformatie

Kaarten voor de landelijke premièrefilms zijn vanaf maandag 14 oktober online te reserveren bij Chassé Cinema via chasse.nl/cinema of bij het bespreekbureau van het Chassé Cinema via 076 530 31 31.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden