Het jaar afsluiten met o.a. Ronnie Flex, Lil’ Kleine, S!RENE en Bizzey

foto: @[232306510283671:tomdomscom]
Foto: E&A Events

TIKTAK’s succesvolle NYE feesten zijn terug in wederom vijf verschillende steden in Nederland waaronder Breda.

AFAS Live in Amsterdam, Breepark in Breda, Klokgebouw in Eindhoven, Maassilo in Rotterdam en Central Studios in Utrecht zijn dit jaar het decor van de meest spectaculaire afsluiter van 2019 en het beste begin van 2020.

Het grootste eclectische concept van Nederland heeft weer een line-up bestaande uit de top van de scene. Onder anderen Ronnie Flex, Lil’ Kleine, Bizzey, Frenna, Broederliefde, Jonna Fraser en Boef zullen aanwezig zijn om de tent op zijn kop te zetten. Niet bij één, maar op meerdere locaties gedurende de avond. Verwacht een heerlijke cross-over tussen urban, hiphop, house, R&B, dubstep, pop en moombahton. De tweede areas worden verzorgd door Vunzige Deuntjes, waar je een mix van dancehall, hiphop, house en disco te wachten staat.

[WINACTIE: wil je kans maken op 2 x 2 tickets van dit Oud & Nieuw feest? Voorspel de wedstrijd van NAC tegen jong Ajax van vrijdag 22 november op de Facebookpagina van Breda.nieuws.nl of de Parel van het Zuiden].

TIKTAK New Years Eve op Breepark

Al jaren is TIKTAK de host van de grootste Oud & Nieuw feesten van Nederland. Elk jaar komen er weer 50.000 bezoekers op af en verkopen de zalen volledig uit. Wees er dus snel bij, want dit wil je niet missen. TIKTAK New Years Eve wordt geproduceerd door E&A Events. Het evenement is 18+.

In Breda treden op: Ronnie Flex – Lil’ Kleine – Bizzey – Jonna Fraser – Childsplay – Girls Love DJs – Devarsity – Fab x Paans – Brody Fox – Dave Nunes – Dieux Pere – S!RENE and many more

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden