Sfeer en creativiteit tijdens KerstSTEKtakel

Foto: STEK Breda

Volgende week is het tijd voor het jaarlijkse KerstSTEKtakel! Op zaterdag 7 december van 15.00 tot 20.00 is er op STEK weer enorm veel sfeer en creativiteit te vinden.

Na de vorige twee geslaagde edities wordt het terrein weer omgetoverd tot ware kerst attractie. Het terrein wordt sfeervol verlicht en bezoekers kunnen shoppen bij de kramen vol mooie, duurzame en handgemaakte producten gemaakt door veel verschillende enthousiastelingen.

Wat denk je van illustraties op hout en post kaarten, winterse accessoires en, -hippe kleding? Ook openen veel STEKkers weer hun deuren, zodat je kunt zien wat zij ondernemen op het terrein. Daarbij is het STEKcafé open met lekkere bieren van Frontaal en zal er op Stek genoeg heerlijk eten te vinden zijn. In deze kou wordt er speciaal een flinke bierstoof gemaakt, kan je je opwarmen met een heerlijke kom soep, een beker chocomel of gluhwein.

Naast de markt en alle lekkernijen worden er speciaal voor de kinderen verschillende activiteiten georganiseerd. Denk aan het maken van kerstknutsels, versieren van koekjes, en uiteraard rijdt onze mini-stoomtrein weer! Klaar om je mee nemen voor een bijzonder gezellig uitje met de familie. Met een speciale strippenkaart kunnen kinderen meedoen aan alle activiteiten. Deze strippenkaart is voor € 7,- te verkrijgen bij Duimelot Kinderkringloop of te bestellen via [email protected].

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden