Twee kinderen gezocht om Betoverend Breda te openen

Foto: DRIEQ

Breda viert van 21 december t/m 01 januari de tweede editie van Betoverend Breda. Deze editie staat helemaal in het teken van ‘samen Breda betoveren’. Breda Marketing is op zoek naar twee kinderen die op 21 december om 17.00 uur de levensgrote ‘Careltjes Kerstboom’ willen ontsteken om daarmee Betoverend Breda officieel te openen.

Het feestelijk ontsteken van de elf meter hoge boom doen de kinderen samen met wethouders Boaz Adank en Daan Quaars, nadat een Lichtjesparade met kinderen (en hun ouders) door de binnenstad is getrokken.

Lees verder: De Grote Markt komt weer in winterse sferen

Inleveren Betoverende kleurplaat

Kinderen die kans willen maken om Betoverend Breda te openen, kunnen op de kidspagina van betoverendbreda.nl de kleurplaat downloaden en uitprinten. Zij kunnen hun creatieve kunstwerkjes t/m uiterlijk 17 december inleveren bij de VVV aan het Stadserf. Vergeet niet naam, leeftijd, telefoonnummer en emailadres te vermelden achterop! Uit alle inzendingen kiest Breda Marketing de twee winnaars.

Maak je eigen Betoverende Kerstlantaarn

Daarnaast nodigt Careltje alle kinderen uit om op zaterdag 21 december tussen 10.00 en 16.00 uur een Betoverende Kerstlantaarn te komen  knutselen onder leiding van Careltjes knutselteam. Vanaf 16.30 uur mogen ze met hun lantaarn deelnemen aan de Lichtjesparade door de binnenstad. Die eindigt bij Careltjes IJspret, waarna Betoverend Breda officieel geopend wordt.

Volledige programmering en arrangementen

  • Kijk op betoverendbreda.nl voor alle activiteiten en tijdstippen. Hier vind je ook alle (zakelijke) arrangementen. Op betoverendbreda.nl vind je verder een overzicht van de winterse activiteiten die in Breda plaatsvinden tijdens de betoverende decembermaand.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden