Grote Aziatische KERSTMARKT op Breepark

Foto: Azië Events

Azië is dichterbij dan je denkt! Dit kleurrijke 3-daagse evenement vol beleving is van 13 t/m 15 december mee te maken op Breepark Breda.

‘’Het mooiste Oosterse festival om te shoppen, smullen en swingen, iedereen is welkom!”

Proef, geniet en beleef de culturele rijkdom bij Pasar Malam Azië

Vrijdag is om 13.00 het startschot van Pasar Malam Azië. “Swingend de eerste dag in met de Alley & FriendzZ band, gevolgd door Gerson & Friends band en JUSTINE PELMELAY. Dit is een mooie voorbode voor de rest van de dagen, waar diverse optredens plaatsvinden. ‘’Zaterdag gaan alle voetjes van de vloer bij de populaire band FOCO, Swinging Sound Machine band, Danny Everett en NATHALIE MAKOMA. Zondag o.a. de band Relight en entertainer BEN HEART!’’

Deze drie dagen valt er van alles te beleven voor jong en oud. “Sfeervol shoppen over de grote Aziatische markt, met unieke artikelen uit alle werelddelen inclusief medium- en massagestands. Heerlijke geuren nodigen uit om te smullen bij de vele exotische food-stands, van Oriëntaalse maaltijden en snacks tot aan tropische drankjes, ijsjes en vruchten.”

Bezoekers kunnen genieten van swingende livemuziek en wervelende dansshows uit onder andere Indonesië, Tahiti en Hawaii. Bewonder de mooiste decoraties en sta oog in oog met het imposante tempeldecor, waar de twinkelende sterrenhemel en flitsende showbelichting je betoveren.

De toegangsprijs voor één dag is € 8,50, voor 65+’ers is het € 7,50 en voor kinderen van 4 t/m 11 jaar € 6,50. Natuurlijk kunt u ook alle drie de dagen gaan voor € 19,50. Parkeren is gratis! Tickets zijn aan de kassa te koop (alleen contant, geen pin). De boodschap is duidelijk: “Proef, geniet en beleef de culturele rijkdom bij Pasar Malam Azië. U komt toch ook?“

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden