Jong en oud samen zorgt voor een glimlach bij iedereen!

Foto: Stichting Kletsmajoor

Stichting Kletsmajoor brengt jongeren en ouderen samen. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat 1 op de 4 ouderen boven de 70 zich weleens eenzaam voelt.

Daarnaast ervaren 3 op de 4 jongeren een te hoge werkdruk. Door jongeren en ouderen samen te brengen kan je deze problemen in een keer oplossen. Stichting Kletsmajoor koppelt stagiaires van bedrijven aan ouderen. Deze ‘Kletsmajoor’ gaat een keer in de week langs bij een oudere. Deze middag zorgt niet alleen voor een glimlach bij de jongeren, maar ook bij de ouderen. Dit zijn twee vliegen in een klap.

Bingo voor jong en oud

Wist je dat bingo een spel is voor jong en oud? Begin januari heeft Kletsmajoor een bingo-middag georganiseerd voor stagiaires en ouderen. Dit was een groot succes! Er is veel gelachen en zelfs gedanst. De band genaamd ‘de mannen van de straat’ zorgden voor gezellige muziek tussen de bingo-rondes door. Ze kregen niet alleen de jongeren maar ook de ouderen aan het dansen. Naast alle gezelligheid was deze middag ook competitief. Iedereen deed fanatiek mee! Er waren tijdens de bingo namelijk leuke prijzen te winnen, van een huiskamerconcert tot kaartjes voor een festival. Alle aanwezige bij de bingo liepen met een glimlach de deur uit. Een geslaagde middag dus, voor jong en oud!

Kletsmajoor worden?

Klinkt dit voor jou als een middag waar je graag bij had willen zijn? Lijkt het je leuk om met een oudere spelletjes te spelen, te wandelen of een kopje thee te drinken? Kijk dan op de website van Kletsmajoor voor meer informatie en meld je aan!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden