Chassé Cinema opent weer haar deuren!

Vanaf 2 juni zijn er weer films te zien in Chassé Cinema! Alle benodigde maatregelen zijn getroffen om in totaal 93 gasten verdeeld over vier filmzalen onbezorgd te laten genieten van de voorstelling.

Veilig en verantwoord bezoek

Het Chassé Theater heeft alle benodigde maatregelen genomen om de gast op een veilige en verantwoorde wijze te ontvangen. Zo zijn de kaarten enkel online te bestellen, zijn er looproutes uitgezet en zijn er gastheren- en vrouwen aanwezig voor de juiste begeleiding. Gasten uit één huishouden kunnen naast elkaar plaatsnemen. Daarnaast blijven de stoelen onbezet om de anderhalve meter ruimte tussen de huishoudens te waarborgen. In de vier filmzalen kunnen er in totaal 93 gasten genieten van de film.

Vanaf vrijdagmiddag 22 mei zijn de tickets online te bestellen op chasse.nl/cinema. Op de website is ook alle informatie te vinden over de genomen maatregelen voor een onbezorgd bezoek.

Bijzonder aanbod

Chassé Cinema biedt zoals altijd een bijzonder filmaanbod. Vanaf 2 juni zijn onder andere de volgende nieuwe films te zien:

Filles de joie

Drie vrouwen rijden elke ochtend samen de Belgisch-Franse grens over om in het geheim als prostituee te werken. Vriendinnen zullen ze nooit worden, maar hun gezamenlijke dubbelleven bindt hen. Wanneer een van hen in moeilijkheden raakt wordt die band onbreekbaar.

Honey boy

Honey Boy is gebaseerd op het leven van acteur Shia LaBeouf. Hij schreef het scenario over zijn veelbewogen ervaringen als jonge acteur en de complexe relatie met zijn vader. La Vérité

Wanneer Frans filmicoon Fabienne haar memoires uitbrengt, keert haar dochter Lumir met haar gezin terug naar Parijs. Maar de reünie tussen moeder en dochter verandert in een hevige confrontatie, waarbij weggestopte trauma’s worden opgerakeld en de waarheid eindelijk boven tafel komt.

Verder zijn ‘Les Miserables’, ‘The Lighthouse’, ‘Parasite’ en ‘Mijn Rembrandt’ te zien.

  • Vanaf vrijdagmiddag 22 mei (12:30 uur) zijn de tickets online te bestellen op chasse.nl/cinema.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden