Chassé Theater biedt schoolverlaters en ouders hun eindmusical

Foto: Wim Verhoeve

Een droom die werkelijkheid wordt voor vele groep-achters uit Breda: de eindmusical in een echt theater uitvoeren. Het zag er naar uit dat de musical voor de schoolverlaters dit jaar in duigen zou vallen.

Het Chassé Theater biedt de leerlingen echter de mogelijkheid om alsnog te schitteren.

Toch een knallende afsluiting

De afgelopen periode kwamen er diverse geluiden vanuit de basisscholen dat zij niet precies wisten hoe zij hun eindmusical konden gaan faciliteren. Een ontzettende domper omdat veel leerlingen van groep 8 ook al een kamp, gala of andere activiteit hebben moeten missen. Het Chassé Theater biedt de leerlingen nu toch een knallende afsluiting.

In de eerste week van juli zullen de basisscholen hun eindmusical opvoeren en hun groep 8 periode waardig afsluiten. Zowel de Jupilerzaal als Koninklijke Drukkerij EM. de Jongzaal stelt het Chassé Theater ter beschikking aan de scholen. Een klas zal optreden in één van de zalen met daarbij de trotse ouders in het publiek. De reacties van de scholen op deze samenwerking zijn ontzettend leuk en dankbaar. Op deze manier kan het schooljaar 2020 alsnog mooi worden afgesloten.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden