Bredase achtste-groepers sluiten lagere school periode af in de Mezz

Foto: FantasticFutures!

In samenwerking met de gemeente Breda krijgen groepen 8 uit Breda op 2,3, 6 en 7 juli een geweldig eindprogramma in de Mezz . Dit om hun laatste jaar op de lagere school gedenkwaardig af te sluiten en om de kinderen op de middelbare school voor te bereiden. Alles volgens richtlijnen van het RIVM uiteraard.

Donderdag 3 juli zal Pieter Buist 3x de warming up verzorgen 9u, 11u en 13u. Donderdag 3 juli komt Wethouder Daan Quaars komt in de middag om 14.15u frietjes bakken voor
alle kinderen.

Evenement voor bijna 1.000 leerlingen

Toen Iris Morelissen door Covid 19 de jaarafsluiting van haar zoon Ward in rook op zag gaan besloot ze zelf iets te gaan organiseren, maar dan voor alle kinderen van alle groepen 8 uit Breda. Alle
scholen ontvingen een uitnodiging en uiteindelijk komen er 19 scholen met een totaal van 944 leerlingen.

Samen met een klein team vrijwilligers zette ze in slechts 3 weken tijd een spetterend programma in elkaar. Dankzij hen en de diverse enthousiaste sponsors is het gelukt om op korte termijn iets geweldigs neer te zetten.

Gedurende 1,5 uur krijgen de kinderen een show te zien met aandacht voor hun nieuwe leven op de middelbare school in Breda. Met een toekomstgerichte en interactieve quiz met filmpjes van o.a. de burgemeester en Pieter Buist; wereldkampioen MMA uit Breda, een DJ en een percussie workshop, hebben ze zeker een geweldige tijd. Gemeente Breda en Jeugdfonds Sport en Cultuur steunen dit unieke initiatief.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden