Familiemusical Brandweerman Sam Live in het Chassè Theater

Foto: Levin den Boer

Ook in deze roerige tijden staat hij altijd paraat… met een volledig nieuwe, gewaagde redding komt Brandweerman Sam™ op zaterdag 1 augustus en zondag 2 augustus terug naar het Chassè Theater in Breda voor het allerleukste familie-uitje van deze bijzondere zomer.

Met maar liefst drie shows op één dag van ‘Brandweerman Sam Live! – Het Grote Kampeeravontuur’ zorgt producent Van Hoorne Entertainment deze zomer voor het langverwachte theatervermaak voor vele kinderen en hun (groot)ouders.

Sinds bekend werd dat de theaters vanaf 1 juli 2020 weer maximaal 100 bezoekers mogen ontvangen, wilde productiebedrijf Van Hoorne Entertainment niets liever dan het verhaal van de populaire tv-held deze zomer terug ten tonele brengen. Met maar liefst drie shows op één dag in het Chassè Theater kunnen tientallen bezoekers zo weer op een veilige wijze genieten van Brandweerman Sam Live!

Het verhaal

In het bos bij Piekepolder leeft een heel zeldzaam diertje. Wanneer twee bekende rangers op zoek gaan naar het beestje, besluiten Brandweerman Sam en Elvis hen te helpen op hun ontdekkingsreis. Maar, als de ondeugende Norbert Puk ook meegaat op zoektocht en verdwaald raakt in het bos, dreigt er groot gevaar voor de hele groep. Kan Brandweerman Sam zijn vrienden op tijd redden?

Ga op pad met Brandweerman Sam, Elvis, Jenny, Commandant Staal en Norbert bij deze vlammende voorstelling boordevol zang, dans en gewaagde reddingen in Brandweerman Sam Live! – Het Grote Kampeeravontuur.

Brandweerman Sam nodigt alle jonge bezoekers uit om verkleed als brandweerman of bosranger naar het theater te komen. In verband met de COVID-19-maatregelen zal de meet & greet met de grote kinderhelden helaas niet plaatsvinden.

Zaterdag 1 augustus en zondag 2 augustus om 12.00, 14.00 en 16.00 uur, bij Chassè Theater, Claudius Prinsenlaan 8. Kaartprijs v.a. € 18,00, exclusief reserveringskosten.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden