Eindpresentatie Emmy Zwagers en Peter Bouwmans bij Witte Rook

Foto:

Emmy Zwagers en Peter Bouwmans hebben beide een korte werkperiode bij Witte Rook. De resultaten hiervan zijn zondag 29 november 2020 te zien van 13:00 tot 17:00 uur. Je bent van harte welkom!

Emmy Zwagers heeft zich de afgelopen twee weken teruggetrokken om haar eigen stem te vinden. Sporten hielp hierbij. Zondag laat ze schetsen en schilderingen zien die ze tijdens haar werkperiode maakte waarbij de kwaststreek en hoe zich die verhoudt tot diepte en ruimte haar aandacht had. Eind deze week verschijnt er een tekst van Emmy op onze website waarin ze haar werkproces bij Witte Rook inzichtelijk maakt.

Peter Bouwmans koos voor zijn werkperiode het thema: ‘Ik kan geen huis kopen’. Gedurende de afgelopen twee weken nodigde hij 6 mensen uit om met hem te praten over huisbezit, ieder vanuit een andere invalshoek. De resultaten van zijn, veelal schilderkunstige, onderzoek presenteert hij deze zondag. Peter zal hierbij zelf aanwezig zijn.

We hebben maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat je ons deze zondag op een veilige en prettige manier kan bezoeken. Het dragen van een mondkapje is verplicht.

Deze zondag is de presentatie in Witte Rook onderdeel van Art Rendez Vous: een rondgang langs het actuele beeldende kunst aanbod in Breda. Zie voor meer informatie op de website van Art Rendez Vous over de andere deelnemers:

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden