Breda Barst lanceert veilingsite vol bijzondere items

Foto: Thadde van Mourik / Breda Barst

Donderdagavond tijdens de speciale benefiet editie van Quiz’M <3 Barst in MEZZ Breda, lanceerde het popfestival een veilingsite. Op deze site verschijnen de komende periode allerlei bijzondere veilingitems, zoals huiskamerconcerten, kunstwerken en natuurlijk een editie van Quiz’M voor een bedrijf.

De opbrengst van de veiling komt in zijn geheel ten goede aan Breda Barst.

Veiling

De veiling werd officieel geopend door burgemeester Paul Depla en hij bracht direct een veilingitem in. Tot en met 16 maart kan er geboden worden op de lp ‘Night and Day’ van Joe Jackson uit de privécollectie van Paul Depla. Later volgt ook nog de lp ‘Flesh and Blood’ van Roxy Music. Uiteraard zijn de lp’s ook voorzien van een persoonlijke boodschap. Ook de mannen van Quiz’M boden een veilingitem aan. Bedrijven kunnen vanaf € 1.500 bieden op een speciale op maat gemaakte editie van Quiz’M. Daarnaast zijn er al diverse andere items te vinden op de veilingsite, zoals tickets voor Ploegendienst en een indoor drone film. De komende dagen worden meer items toegevoegd. Organisaties, bedrijven of particulieren die ook een veilingitem in willen brengen kunnen dat doen door te mailen naar [email protected].

Ook is het festival op zoek naar vrijwilligers voor de komende editie(s).

Tussenstand

Tijdens de speciale Quiz’M-avond in MEZZ werd bekendgemaakt dat er inmiddels zo’n € 30.000 is opgehaald. De organisatie van het gratis toegankelijke festival heeft een startkapitaal van € 100.000 nodig om leveranciers en bands voor de editie van 2023 aan te kunnen betalen. “We zijn echt overdonderd door alle donaties en steun die we hebben ontvangen. Ondanks dat het nog spannend is of we het streefbedrag gaan halen, zijn we wel begonnen met de organisatie, want een editie 2023 komt er hoe dan ook!”, aldus voorzitter Jurgen Blommaert. Op bredabarst.nl is een overzicht te vinden van alle activiteiten die er naast de veiling en de benefiet editie van Quiz’M nog meer werden opgezet om het startkapitaal binnen te halen.
In september 2022 eindigde het verjaardagsfeest van Breda Barst met een flinke kater. De regen viel juist in het Barst-weekend met bakken neer in het Valkenbergpark, veel bezoekers bleven weg en dat was te voelen in de omzet. Omdat de financiële reserves volledig op zijn luidde het festival eerder de noodklok, want zonder budget komt er geen 26e editie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen