Project Asterd blikt tevreden terug op Asterdse Markt

Project Asterd kijkt tevreden terug op de tweede editie van de Asterdse Markt. Op de markt waren ruim twintig lokale ondernemers en particulieren aanwezig. Er waren ook verschillende demonstraties van onder meer Bootcamp en Fitclub Breda en dansgroep Expression.

Volgens Lars Hobma, organisator bij Project Asterd, lag het bezoekersaantal een stuk lager dan verwacht. “De Asterdse Markt stond gepland op zaterdag 4 juli, maar vanwege de hittegolf hebben we het verplaatst naar zaterdag 11 juli. Helaas was niet iedereen op de hoogte gebracht.”

Voor volgend jaar gaat Project Asterd nog meer promotie maken via social media, de krant en door middel van het uitdelen van flyers.

Bedrijvigheid tijdens de tweede editie van de Asterdse Markt.

Bedrijvigheid tijdens de tweede editie van de Asterdse Markt.

Project Asterd is een uitgebreide buurtcommunity in de Bredase wijk de Asterd (Haagse Beemden). Ze zijn vooral actief op social media, maar in de toekomst willen ze meerdere wijkgerichte evenementen gaan organiseren. Het doel van Project Asterd is om de leefbaarheid op peil te houden en dat de mensen weer met elkaar in contact komen.

Voor meer informatie kun je terecht op de Facebookpagina van Project Asterd.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden