Weekagenda van de Mezz vanaf 30 maart

DO 02-04 Orgel Vreten Twee stokoude orgels, een strakke band en een verzameling geweldige gastinstrumenten. Dat is Orgel Vreten.

De afgelopen maanden werkte de band, die draait om twee toetsenvirtuozen aan een splinternieuw album. De plaat bestaat uit elf door de band zelf geschreven tracks, van keiharde orgelrock tot subtiele, haast serene kerkelijke intermezzo’s. Jupiler zaal open 19.30 uur / aanvang 20.00 / toegang €16,50

VR 03-04 Cirque Valentin

Door de tomeloze energie en bevrijdende schaamteloosheid van frontman Valentijn van Cirque Valentin is een ding zeker: in slaap vallen zul je bij het zien van deze band zeer zeker niet. Valentijn en zijn vrienden gebruiken ingrediënten als steeldrum, marimba en invloeden van disco en zingende diva’s uit de jaren ’90 die een frisse en lekker dansbare vibe geven aan de vuige hiphopbeats. Cirque Valentin is een aanrader voor wie van vrolijk en groovy houdt.

Kleine zaal open 20.30 uur / aanvang 21.00 uur / toegang gratis

ZA 04-04 Nice Beaver (CD presentatie)

Nice Beaver is een Nederlandse progressieve rockband ontstaan in 1997. Speciaal voor deze avond zal de presentatie van hun nieuwe album “The Time It Takes” centraal staan. Live is Nice Beaver een band die een verrassend energieke explosie van spelplezier, harde rock en prachtige melodieën brengt. Ook is een uitstapje naar jazz nooit heel ver weg.

Kleine zaal open 20.30 uur / aanvang 21.00 uur / toegang €7.50

ZA 04-04 Superstijl

Het democratische dansfeest Superstijl. Jij kunt bepalen wat de dj draait! Elk kwartier start een nieuwe ronde met muziekstijlen waaruit je kunt kiezen door middel van een digitaal stemsysteem. De stijl waarvoor het meeste gestemd is, wordt gelijk gedraaid. Zo ontstaat er een afwisselende avond met verrassende wendingen. Nieuwe ronde, nieuw feestje!

Jupiler zaal / aanvang 22.00 uur / toegang €9

ZO 05-04 POBParade: Revölvo + Tarantino +  Harsh Realms + March + Ego.Riser + The Law Won (hosted by 3ThaHardWay – ism POB)

Tijdens het Paasweekend vindt in Breda traditiegetrouw de POBParade plaat, de muzikale kroegentocht georganiseerd door POB (stichting Poporganisatie Breda). Op Eerste Paasdag host 3ThaHardWay het podium in de grote zaal van Mezz. Er treden 6 live bands op;  Revölvo (speedrock), Tarantino (hardcore), Harsh Realms (punkrock), March (punkrock), Ego.Riser (emo/post-hardcore) en The Law Won (punkrock). Tussendoor zorgt de vaste 3ThaHardWay DJ IlyaTeqilya voor toepasselijke plaatjes. Aansluitend draait hij in de Kleine zaal bij de afterparty.

Jupiler zaal open 19.30 uur / aanvang 19.45 uur / toegang gratis

ZO 05-04 POBParade: Rectal Smegma + Sisters Of Suffocation + Darmkanaal + Wood (hosted by Thrashbangers – ism POB)

Tijdens het Paasweekend vindt in Breda traditiegetrouw de POBParade plaat, de muzikale kroegentocht georganiseerd door POB (stichting Poporganisatie Breda). Op Eerste Paasdag host Thrashbangers Night het podium in de kleine zaal van Mezz. Er treden 4 live bands op; met groovy goregrind van Rectal Smegma, de vier pittige rockchicks van Sisters Of Suffocation, grindcore van Darmkanaal en progressive metal van Wood. Aansluitend draait DJ IlyaTeqilya toepasselijke plaatjes bij de afterparty.

Kleine zaal open 19.00 uur / aanvang 19.15 uur / toegang gratis

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden