Zonnige tweede editie Palm Parkies

Dinsdagavond vond de tweede editie van de Palm Parkies plaats in het Valkenbergpark. Onder het genot van een hapje en een drankje genoot het Bredase publiek zichtbaar van de vrolijke countryklanken van Crystal & Runnin’ Wild.

De reeks concerten, die vorige week van start ging met een optreden van Van Dik Hout, trekt ook nu een groot publiek. Voor veel Bredanaren staat de dinsdagavond tijdens de zomermaanden dan ook synoniem aan Palm Parkies. “Voor mij maakt het eigenlijk niet uit wie er op het podium staat, zolang het zonnetje maar schijnt en het bier koud is”, aldus één van de vele bezoekers. Dat geldt waarschijnlijk voor meer mensen, want hoewel het publiek vooraan zichtbaar interesse toont voor de band, is men verder naar achteren vooral aan het genieten van zelf meegebrachte hapjes, drankjes en een aangenaam avondzonnetje.

Crystal & Runnin’ Wild

De liefhebbers van countrymuziek komen helemaal aan hun trekken. Op het podium staan namelijk Crystal & Runnin’ Wild, winnaars van de Belgische muziekwedstrijd ‘Hard Rock Rising’. De jonge zangeres weet het publiek vooraan al snel in beweging te krijgen en wanneer gitarist Patrick het publiek vraagt of zij weleens van Johnny Cash hebben gehoord, wordt er vol enthousiasme gereageerd. Na deze rockabilly-sound is het volgende week dinsdag de beurt aan Level Six. Deze partyband brengt hedendaagse medleys en hits ten gehore. Ook dan ben je vanaf half acht welkom voor een hapje en een drankje. De band betreedt het podium om kwart over acht.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden