Muzikale line-up Breda Barst compleet

Foto: Breda Barst

De namen van het Suikerbeat-podium op Breda Barst zijn bekend. Gerd, Awanto 3, Anil Aras, U Know the Drill, KERK!, Eb & Vloed, Alamaison, Mia More, Flamboyant, D-Ribeiro, Philou Louzolo en Whistle & Twitch draaien op het dancepodium. Hiermee is de muzikale line-up van Breda Barst compleet.

Popfestival Breda Barst viert dit jaar het 20-jarig bestaan op 19 en 20 september in het mooiste stadspark van Nederland, het Valkenberg park in Breda.

Suikerbeat

Suikerbeat is het podium met de lekkerste house en deephouse. Gerd is de absolute crème de la crème van de Nederlandse housescene en is al sinds de jaren ’90 actief als DJ en producer onder verschillende aliassen. Awanto 3 brengt housetracks vol Zuid-Amerikaanse ritmes, disco en funk opgevolgd door meer elektronische sounds. Diepe, rauwe en groovende house met een vleugje techno, dat is de uitgesproken en herkenbare sound van Anil Aras.

Meer informatie over de andere DJ’s vind je op de website van Breda Barst.

Popfestival Breda Barst vindt dit jaar plaats op 19 en 20 september in het mooiste stadspark van Nederland, het Valkenberg park in Breda. Dit jaar staan onder andere Fiction Plane (UK), De Staat, Navarone, Pauw, Rondé, Causes (UK), The Deaf, Audio Adam, The Cool Quest, The Delta Saints (US), Lucas Hamming en My Baby op het podium. In de Spaanse Kraag komen liefhebbers van harde gitaren aan hun trekken.

Ook vind je theater op Breda Barst, een gevarieerd aanbod van lekker eten, een gezellige markt en activiteiten voor kinderen. Het festival streeft naar een ecologisch verantwoord evenement. Breda Barst is voor iedereen, of je nu voor de gezelligheid of de muziek naar dit gratis toegankelijke festival komt.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden