Weeralarm: evenementen afgelast

Foto: Wolfslaar

Begin juli werden evenementen afgelast door de hitte. Zaterdag is het opnieuw raak. Dit keer gooit de zon geen roet in het eten, maar ligt het aan het weeralarm. Het KNMI heeft zaterdag code oranje afgegeven voor de provincies Utrecht en Noord-Brabant en code rood voor de drie kustprovincies. Ook Breda heeft de kampen met afgelastingen.

Zo heeft de organisatie van Wolfslaar Akoestisch besloten de sessie van zaterdagmiddag te annuleren. ‘Helaas is de sessie van morgen 25 juli afgelast i.v.m. het weer. We zijn nu eenmaal afhankelijk van de weergoden en de voorspellingen voor morgen zijn erg slecht. Met pijn in het hart, maar het is niet anders. We zien jullie graag over 2 weken weer. Hopelijk dan met lekker weer!’, staat op de site te lezen. Vrijdagavond besloot Belcrum Beach al om Film on the Beach te annuleren en te verplaatsen naar 8 augustus.

En Plein Public verplaatst

En Plein Public liet vrijdag weten het programma te verplaatsen naar binnen. Het programma is niet gewijzigd maar vindt plaats bij Oncle Jean op de Ginnekenweg.

Ook op andere plaatsen in Nederland zijn grote evenementen afgelast vanwege het weeralarm.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden