Minecraft at the Museum (met video)

Misschien speel je het zelf. Of anders ken je vast iemand in je omgeving die het speelt. Minecraft, het wereldberoemde LEGO-game dat je op een pc of een device kunt spelen. Alleen of met vrienden. MOTI in Breda speelt aardig in op het fenomeen en heeft een interactieve speelomgeving nagebootst.

Minecraften

Onder de noemer Minecraft at the Museum kunnen bezoekers op spelcomputers of op eigen meegenomen laptops, tablets of smartphones het spel naar hartenlust spelen. Tijdens mijn bezoek aan MOTI werd hier al druk gebruik van gemaakt door een aantal jongere bezoekers. Vol overgave maakten zij de mooiste, grappigste en meest gekke creaties. Momenteel wordt deze speelomgeving in MOTI verder uitgebouwd.

Wedstrijddag

Alsof dat nog niet genoeg is, organiseert MOTI op woensdag 28 oktober, in de herfstvakantie, een wedstrijddag. Het idee is om zelf een creatie te bouwen in Minecraft tijdens je bezoek. Daarna kunnen jullie elkaars creaties beoordelen. Volgens het museum belooft het een leuke, inspirerende dag te worden. Hou de website van MOTI in de gaten voor meer informatie over hoe je je kunt aanmelden en wat de eventuele kosten zijn.

Bekijk ook de video over Minecraft van Zie Breda:

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden