Feestje met Level Six

Als er een band is die menig park in vuur en vlam weet te zetten, is het Level Six wel. De Vlaamse band zal dat deze zomer maar liefst 19 keer doen. Dinsdagavond was het de beurt aan het Valkenberg Park.

Als ik rond half negen mijn auto parkeer, vallen de eerste regendruppels. Het zal toch niet? Later zal blijken dat het loos alarm is, want de rest van de avond blijft het droog. Daar rekenden veel mensen niet op, want het is niet druk in het park. Hier en daar zitten wat groepjes jongeren op een bankje of verderop in het gras, maar ik heb wel eens anders meegemaakt.

Feestje

Level Six staat dan al op het podium te spelen en gooit de ene na de andere cover over het publiek heen. Alles komt voorbij. Van ‘Smells Like Teen Spirit’ van Nirvana tot ‘Papillon’ van de Editors en van ‘Can’t Hold Us feat. Ray Dalton’ van Macklemore & Ryan Lewis tot ‘The Nights’ van Avicii . Achteraan in het park bleef het vrij rustig de hele avond, maar voor het podium brak een heus feestje los. Zowel jong als oud stond te dansen en te springen.

En dan is het alweer half elf. Tijd voor het laatste nummer. Level Six wil graag een ode brengen aan Thé Lau, zanger van The Scene, die op 23 juni overleed aan de gevolgen van keelkanker. Zowat het hele park geeft gehoor aan de vraag om met z’n allen ‘Iedereen is van de wereld’ luidkeels mee te zingen.

Radio Negra

Level Six gaat dansend het podium af op de tonen van ‘Sorry for Party Rocking’ van LMFAO en daarmee is Palm Parkies deel III weer een feit. Volgende week zijn wij er weer bij. Dan een verslag van Radio Negra. Tot dan!

Volledig programma Palm Parkies Breda.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden