Weekagenda van de Mezz vanaf 20 april

Foto: Asja Vossen

VR 24-04 Ik Zie U Graag festival – passe-partout. Mezz weet wat er speelt in de Belgische muziekscene.

We volgen de ontwikkelingen op de voet en tonen graag onze liefde voor muziek van onze zuiderburen. Ik Zie U Graag festival is het enige Belgische popfestival van Nederland. Dan staat Mezz een heel weekend in het teken van muziek uit België. De editie van 2015 vindt plaats op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 april. De voorverkoop van passe-partouts is van start.

Jupiler zaal + Kleine zaal / zaal open 19.30 uur / aanvang 20.00 uur / early bird passe-partout €25 / passe-partout €30 reguliere prijs

VR 24-04 Ik Zie U Graag festival: Gabriel Rios + Raketkanon + The Sedan Vault + Hydrogen Sea + Stadt + Mon-o-Phone

Mezz weet wat er speelt in de Belgische muziekscene. We volgen de ontwikkelingen op de voet en tonen graag onze liefde voor de muziek van onze zuiderburen. Ik Zie U Graag festival is het enige Belgische popfestival van Nederland. Dan staat Mezz een heel weekend in het teken van muziek uit België. Op de eerste dag staan o.a. Gabriel Rios, Hydrogen Sea, The Sedan Vault en Raketkanon op het podium.

Jupiler zaal + Kleine zaal / open 19.30 uur / aanvang 20.00 uur / toegang €17

ZA 25-04 Ik Zie U Graag festival: The Van Jets + BRNS + Dans Dans + Birds That Change Colour + Byron Bay + Yawns

Mezz weet wat er speelt in de Belgische muziekscene. We volgen de ontwikkelingen op de voet en tonen graag onze liefde voor de muziek van onze zuiderburen. Ik Zie U Graag festival is het enige Belgische popfestival van Nederland. Dan staat Mezz een heel weekend in het teken van muziek uit België. Op de tweede dag verwelkomen we o.a. BRNS , Dans Dans, Byron Bay en Yawns.

Jupiler zaal + Kleine zaal / open 19.30 uur / aanvang 20.00 uur / toegang €17

ZO 26-04 Ik Zie U Graag festival: Tin Fingers + Ides Moon In samenwerking met Vi.be

Mezz weet wat er speelt in de Belgische muziekscene. We volgen de ontwikkelingen op de voet en tonen graag onze liefde voor de muziek van onze zuiderburen. Ik Zie U Graag festival is het enige Belgische popfestival van Nederland. Dan staat Mezz een heel weekend in het teken van muziek uit België. Op zondag is het programma gratis toegankelijk.

Kleine zaal / open 14.30 uur / aanvang 15.00 uur / toegang gratis

ZO 26-04 Kings Night: Cinnaman + Tsepo + Carma Collectiv + Francklin & LA3M – Natural Wave presents

Samen met Natural Waves zorgt Mezz tijdens Koningsnacht voor een dikke vibe met groovy house afwisselend met melodische, elektronische sounds. De line up liegt er niet om, de headliners zijn residents-dj’s van de voormailige club Trouw in Amsterdam.

Jupiler zaal / 23.00  04.00 uur / voorverkoop €10 / deurverkoop €12,50 / minimum leeftijd voor toegang is 18 jaar

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden