QWARK! viert 10-jarig feestje

Foto: QWARK!

Eind 2004 hadden de broers Brandl- en Patrick Kannekens en Arjan Steendijk het idee een nieuwe band op te richten. Samen met Wouter Steenkist zijn ze die winter begonnen op een koude zolder in Heijningen.

Binnen enkele maanden was de bezetting compleet en zo kon op Koninginnedag 2005 het eerste optreden worden gegeven in de Graanbeurs te Fijnaart. Na diverse wisselingen in de bezetting speelt de band vanaf 2010 in een vaste samenstelling met bassist/backing vocals Brandl Kannekens, gitarist Wouter Steenkist, drummer Arjan Steendijk, zangeres Bienvenida Linscheer, trompettist Rowalt Kannekens, saxofonist Jan Broeders en uit Breda toetseniste/backing vocals Isabelle van den Boomen en zanger/gitarist Serge Hamels. QWARK! speelt in feesttenten, caf├ęs, festivals, bedrijfsfeesten, bruiloften en overal waar ze binnen past. Door de complete bezetting met blazers en meerstemmige zang wordt er een zeer gevarieerd repertoire gespeeld. Oftewel voor ieder wat wils! Kenmerkend hierbij is de interactie met het publiek waarbij de energie er vanaf spat! Recent traden ze op bij het eindfeest van Belcrum 400 jaar en de Nijmeegse Vierdaagse.

Omdat de roots van de band in Fijnaart liggen leek het de band mooi om hun 10-jarige verjaardag in Fijnaart te vieren. Op vrijdag 28 augustus is ’t zover en staat de band in de feesttent op het evenemententerrein. Rock n rollband Zero Friction opent de avond met een set onvervalste rock n roll klassiekers. Hierna zal QWARK! het podium betreden en het publiek meenemen in een zee van licht, geluid, special effects, knallende meezingers, broeierige latin songs, groovende dance hits en stampende rocknummers!

Details jubilieumfeest

Omdat QWARK! een feestje geeft is de toegang vrij dus BE THERE!!

  • Locatie: Fijnaart (tijdens de Fendertse Week)
  • Datum en tijd: vrijdag 28 augustus 20:30 uur
  • Toegang gratis (zie Facebook)

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden