Wolfslaar Akoestisch: Vakantiegevoel in Breda!

Midden in de natuur in een amfitheater genieten van gitaar, muziek, songs en vocalen. Dat is wat Wolfslaar Akoestisch ook deze middag weer bracht, met nog een tikkeltje meer. Onder een stralend zonnetje, het weer was er ook perfect voor.

Gevoelige snaren en anekdotes

Op de prachtlocatie in de Natuurtuin van de Wolfslaar traden Mark Lotterman en de Antwerpse broers Mathieu & Guillaume op voor ons, de toehoorders, in een kring eromheen. Singer-song-writer Mark Lotterman wist de gevoelige snaar bij het publiek te raken met zijn verhalende teksten. We genoten en luisterden aandachtig, nippend van een drankje dat aldaar te verkrijgen was.
Of dat al niet genoeg was, gingen we nog zuidelijker met de Antwerpse gebroeders Mathieu en Guillaume. Franstalige chansons werden afgewisseld met anekdotes en grapjes van de twee, die iedereen aan hun lippen kreeg. De sfeer zat er echt in deze middag. ‘Het dak eraf,’ riep Mathieu en dat gebeurde ook bijna letterlijk in de open lucht.
Een toehoorder vertelde: ‘Dit is waarom ik nou nooit op vakantie wil in de zomervakantie. Breda heeft genoeg leuke dingen te bieden die ik niet wil missen. Dit geeft mij al vakantiegevoel genoeg.’
In de winter vindt Wolfslaar Akoestisch plaats in het Tuinhuis van de Kinderboerderij.
Lees hier het programma van Wolfslaar Akoestisch.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden